×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

Протокол проведення процедури з icoone LASER

DUSO
3 роки тому
Коментарі
Апарати Beauty-Бізнес Косметологія Beauty-Бізнес
Протокол проведення процедури з icoone LASER - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

Основні напрямки застосування апарату - дренаж, ліфтинг і коригування контурів тіла. Розглянемо протокол проведення процедури з icoone LASER більш докладно.


Протокол «Комплексна процедура»:

1. Збір анамнезу клієнта. Заповнення інформованої угоди на проведення процедури icoone LASER

Перед початком проведення процедури обов'язково проводимо бесіду з клієнтом для збору детальної інформації, в ході якого дізнаємося потреби клієнта, уточнюємо про наявність протипоказань (кардіостимулятор, онкологічні та інфекційні захворювання, тромби у венах, I триместр вагітності, період грудного вигодовування) і обговорюємо очікуваний результат. У свою чергу, клієнт заповнює і підписує спеціальний бланк, де прописані основні моменти процедури і згоду на проведення процедури icoone LASER.

2. Заповнюємо карту клієнта. Заміряємо і фотографуємо «ДО» процедури

Перед початком процедури заповнюємо індивідуальну карту клієнта, проводимо заміри тіла і робимо серію фотографій "ДО" процедури для подальшого порівняння результату після проведення процедури.

3. Підготовка до початку процедури. Надягаємо костюм

Кожному клієнту підбираємо спеціальний еластичний Костюм icoone®, тонка тканина якого добре прилягає до тіла і розтягується, що дозволяє ефективно впливати на шкіру за допомогою принципу мультімікроальвеолярной стимуляції М.М.А.S. в поєднанні з впливом технологій LASER і LED. Крім зручності клієнта, костюм служить в гігієнічних цілях - запобігає всмоктуванню ороговілих частинок шкіри та волосків, а також охороняє робочу область насадок від зношування.

4. Проведення базової лімфодренажної програми

Для проведення лімфодренажної програми використовуємо парні насадки Robotwins, щоб підготувати тіло до більш інтенсивного впливу. Саме парні насадки імітують роботу рук масажиста і за 20 хвилин дозволяють обробити тіло цілком. Для зручності пацієнта, процедура проводиться на кушетці.

5. Програма Silhouette - обробка зони живота

Дана програма призначена для роботи на великих ділянках тіла з метою усунення целюліту в основних проблемних зонах у жінок, таких як живіт, боки, стегна і сідниці. Для цього використовуємо насадку Robosolo, яка охоплює 915 нм лазер і світлодіод 650 нм, що використовуються для фокуса на певних проблемних зонах.

6. Програма Inton - обробка внутрішньої поверхні стегна

Програма Inton спрямована на поліпшення якості шкіри на поверхні стегна і її ущільнення. Для запобігання пошкодження шкіри на даній ділянці, рекомендується працювати однією насадкою Robotwin. Результат від процедури видно протягом доби після проведення.

7. Програма Armton - ущільнення внутрішньої поверхні рук

Використовуємо програму Armton для зменшення в'ялості та ущільнення поверхні рук. Спеціальні параметри запатентованої технології Roboderm дозволяють повернути пружність шкіри, збільшити еластичність і тонус поверхні рук. А одночасна робота двох маніпул Robotwins дозволить заощадити час клієнта.

8. Програма Modelplus - тінізації та підтяжка сідниць

Для ефективної тонізації та підтяжки сідниць використовуємо запатентовану технологію Roboderm®, яка дозволяє усувати неестетичні дефекти шкіри, глибоко й ефективно стимулюючи сполучну тканину. Для цього виключно ефективне поєднання програми Modelplus з LED випромінюванням. Ефект струнких і підтягнутих сідниць можна отримати всього за 5 процедур.

9. Optimum - завершальна програма для розслаблення

Для завершення процедури використовуємо базову програму Optimum для розслаблення. За допомогою цієї програми знімається напруга в м'язах, покращується приплив крові, а також заспокоюється нервова система, що призводить до розслаблення клієнта.

10. Зняття костюма. Заміри «ПІСЛЯ»

Після завершення процедури клієнт знімає Костюм icoone®, після чого майстер проводити повторні заміри тіла і робить серію фотографій "ПІСЛЯ". Це робиться для того, щоб переконатися в тому, що протокол підібраний правильно. Критерії успішного протоколу: тенденція до зменшення обсягів тіла, вирівнювання рельєфу шкіри і її ущільнення, пом'якшення ущільнень, нормалізація лімфообігу.

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.