×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

Апарат комплексної RF-терапії ENDYMED отримав підтвердження медичної сертифікації

DUSO
1 рік тому
Коментарі
Новини компанії Загальне Блог
Апарат комплексної RF-терапії ENDYMED отримав підтвердження медичної сертифікації - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

ENDYMED — апарат нового покоління, розроблений і запатентований однойменною ізраїльською компанією. Як відомо, ізраїльська техніка відрізняється топовою якістю, тому застосування апарату показує чудові результати.


ENDYMED дозволяє омолодити, підтягнути шкіру обличчя і тіла, усунути її недоліки, значно зменшити прояви целюліту. Ефективність апарату обумовлена використанням технології 3DEEP - новітньою методикою, яка застосовується в області естетичної медицини, найпотужнішою RF-технологією на сьогодні.

Багатофункціональний апарат, який супроводжується безліччю наукових досліджень, вже має міжнародну сертифікацію FDA, CE. А в цьому році ENDYMED також отримав підтвердження сертифікації в Україні.


 Чому важлива наявність сертифікації?


За допомогою ENDYMED здійснюється комплексна RF-терапія, що включає фракційну поверхневу абляцію (маніпула FSR), що забезпечує об'ємне ремоделювання, а також мікроігольчатий вплив, що поєднується із радіохвильовою технологією 3DEEP (маніпула intensif).

Сертифікація апарату є підтвердженням відповідності продукції чинним нормам і стандартам: як міжнародним, так і вітчизняним.

Використання для роботи зі шкірою несертифікованих апаратів небезпечно, оскільки в такому випадку існує ризик незворотних ушкоджень. З цієї ж причини деякі процедури повинна обов'язково проводити людина з профільною освітою, тобто лікар.

Навіть якщо у пацієнта виникло ускладнення після застосування тієї чи іншої методики, наявність сертифікації дозволяє розглядати дану проблему, як індивідуальну реакцію на процедуру.

Фракційне омолодження на апараті ENDYMED здійснюється за допомогою двох сертифікованих насадок:

·         Intensif. Забезпечує доставку сфокусованої енергії безпосередньо в дерму, а також виробляє мікроігольчате ремоделювання. Значно покращує текстуру шкіри, зменшує глибокі зморшки та розтяжки, розгладжує заломи, сприяє освітленню пігментних плям різного походження. Стимулює синтез колагену та еластину, запускає процес регенерації клітин і природного відновлення шкіри.


·         FSR (Fractional Skin Resurfacing). Забезпечує омолодження шкіри, усуває її недоліки шляхом фракційного термолізу. Надає могутній зональний вплив на шкіру з проблемами текстури та кольору: зморшки, складки, рубці, шрами, гіперпігментація.


Що таке технологія 3DEEP?


3DEEP — це інноваційна технологія, яка допомагає досягти чудових результатів при усуненні зморшок, рубців, стрій, акне, постакне, вогнищ гіперпігментації, а також при ліфтингу шкіри. Розробник цієї передової технології - компанія EndyMed (Ізраїль).

Особливість технології 3DEEP полягає в одночасному використанні 6 генераторів-джерел RF-енергії з керованими фазами в одному апараті. Це підвищує результативність вироблених процедур і усуває ризик виникнення побічних явищ.

Процедури омолодження, виконані за допомогою апарату ENDYMED, популярні серед зірок Голлівуду - Кім Кардаш'ян, Вікторії та Девіда Бекхем, Кейт Босуорт і багатьох інших.

Розробила технологію 3DEEP, компанія ENDYMED, по суті, зробила безпрецедентний прорив в апаратній косметології. На сьогоднішній день ця інновація є найефективнішою з доступних RF-технологій. Завдяки технології 3DEEP стає можливим прогрів шкіри до 55 ° C.

RF-лікування 3DEEP за допомогою апарату ENDYMED завжди забезпечують максимально можливий anti-age ефект з комфортом для пацієнта в найкоротші терміни.

 

ENDYMED як ефективна заміна інвазивним процедурам

Апаратна косметологія  напрямок естетичної медицини, який найбільш активно розвивається. Технології та методики високоефективні, а переважна більшість процедур безболісні та не вимагають подальшої реабілітації. Нині апаратні методики стають все більш популярними та впевнено конкурують з ін'єкційними.

Головна мета апаратної косметології — поліпшення якості шкіри. Апаратні методики активно застосовуються для неінвазивного введення препаратів безпосередньо в шкіру, а також для зменшення розміру і кількості жирових клітин. Завдяки цьому відбувається омолодження шкіри, підвищується тонус, тургор, усуваються її недоліки, а якщо застосовувалися маніпули для роботи з тілом, то і фігура стає стрункішою.

Безпека процедур, універсальність обладнання та комплексне рішення проблем без використання ін'єкцій обумовлюють попит послуг апаратної косметології серед клієнтів підприємств індустрії краси.

Апарат ENDYMED, створений з використанням новітніх розробок в області естетичної медицини, техніки та дизайну, є ефективною і безпечною заміною болючих інвазивних маніпуляцій і пластичної хірургії.

ENDYMED зарекомендував себе як високоякісний апарат, який демонструє вражаючі результати, в тому числі й в антивікових програмах. З його допомогою здійснюється не тільки догляд за шкірою, але і її відновлення і лікування, що підтверджено відповідними сертифікатами як у всьому світі, так і в Україні.


Детальніше про апарат ENDYMED можна дізнатися на офіційному сайті: https://endymed.duso.ua/

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.