×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

Володарка Оскара 2020 вибирає Intraceuticals!

DUSO
4 роки тому
Коментарі
Новини компанії Цікаве Beauty-Бізнес Косметологія Beauty-Бізнес
Володарка Оскара 2020 вибирає Intraceuticals! - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

Навколо тільки й говорять про те, як пройшла чергова церемонія вручення кінопремії Оскар, хто отримав заповітну статуетку і як голлівудським зіркам вдається виглядати настільки карколомно.

Директор Studio Services, справжній лорд - Gavin McLeod-Valentine, якому пощастило готувати до церемонії багатьох світових знаменитостей, не з чуток знає - шкіра виглядає сяючою після процедур кисневого догляду Intraceuticals!


Лорд Гевін особисто готував до церемонії 2020 Лору Дерн, що стала володаркою Оскара в номінації "Краща жіноча роль другого плану". Раніше «в його руках» також побували Олівія Колман (Оскар 2019) і Еллісон Дженні (Оскар 2018).

А сьогодні на особистій сторінці лорда Гевіна - короля червоної килимової доріжки з підготовки шкіри - цим титулом його нагородив американський журнал ELLE, з'явився жартівливий пост:

"Я ж казав, що ти виграєш Оскар, якщо процедури буду робити я! Як це вже було з іншими»

Хочете виглядати як зірки Голлівуду? Лорд Гевін ділиться своїми рецептами краси саме з вами!

«Дивлячись на бездоганну красу бомонду, легко припустити, що всі вони були благословенні досконалої шкірою від Бога, але це, звичайно, не завжди так. Постійні поїздки і подорожі, перевтома, недосипання, стрес під час зйомок і багатошаровий макіяж, який є частиною роботи, можуть привести до знемоги будь-яку, навіть саму обдаровану природною красою шкіру ... Саме тому підготовку до сезону «червоних килимових доріжок» зазвичай починають за кілька місяців до майбутнього події.

За бездоганною зовнішністю як правило стоїть багато праці, трохи чарівництва і правильно підібраний косметологічний догляд.

Порада 1: Зволожуйте шкіру!

Головним недоліком, від якого страждає більшість з нас, є «втома» шкіри, викликана зневодненням. Я рекомендую почати спеціальний кисневий відхід від Intraceuticals, покликаний глибоко зволожити шкіру і подарувати їй щось невловиме сяйво, яке завжди супроводжує зірок на червоній килимовій доріжці, за шість тижнів до великої події і закінчити безпосередньо в день виходу в світ. Завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти різної молекулярного ваги, засоби Intraceuticals зволожують шкіру абсолютно на всіх рівнях - низькомолекулярні сироватки працюють глибоко в дермі, среднемолекулярие гелі - в епідермісі, а живильні креми з гіалуронової кислотою високого молекулярного ваги завершують догляд і допомагають нашій шкірі утримувати вологу тривалий час не втрачаючи її.

Але і це ще не все! Максимального результату ми добиваємося, поєднуючи базові засоби Intraceuticals з унікальними сироватками-бустерами, що містять вітаміни А, С і Е, а також екстракти і витяжки екзотичних рослин австралійського континенту, які допомагають нам локально вирішувати особливі проблеми шкіри.

Я завжди захоплююся тим, як миттєво відроджується шкіра після кожної процедури Intraceuticals! Але якщо цим шляхом слідувати курсом, про який я розповів вище, то за кілька тижнів ваша шкіра гарантовано отримає приголомшливі результати.


Порада 2: Вітаміни і біологічно активні добавки

Я настійно рекомендую приймати вітаміни і добавки всередину, щоб зміцнити волосся і нігті, які зазвичай мають гостру потребу в цьому. Вести здоровий спосіб життя і висипатися, відновлюючи свої сили - це також важлива складова бездоганного вигляду і здоровою, квітучою шкіри. Мій улюблений бренд - це добавки Lumity, багаті містять всі необхідні для краси шкіри і волосся амінокислоти, вітаміни, мінерали, а також незамінний компонент - Омега-3.


Порада 3. Якщо немає протипоказань - робіть пілінги

За шість тижнів до події, в особливих випадках, коли шкіра не просто «втомлена», але вже має мережу поверхневих зморшок і інші ознаки старіння, я зазвичай рекомендую пілінги. Це займає більше часу, так як починати лікування слід ще раніше, але правильно розробивши програму курсу, можна домогтися більш високих результатів. Я великий шанувальник марки ViPeel. Комбінуючи пілінги, що містять трихлоруксусную кислоту (TCA), Retina-A, саліцилову кислоту, фенол і вітамін C можна кардинально попрацювати зі зморшками і пігментацією, помітно вирівняти і освітлити тон шкіри, а в поєднанні з кисневим відходом Intraceuticals - значно прискорити процес загоєння після будь-яких агресивних процедур.

З питань придбання системи Intraceuticals і професійних косметичних наборів преміум-класу, звертайтеся:

Київ ☎️ (044) 498-98-01

Одеса ☎️ (048) 715-57-40

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.