×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

Об'ємний 3D-ліфтинг шкіри з технологією комплексної RF-терапії ENDYMED

DUSO
3 роки тому
Коментарі
Апарати
Об'ємний 3D-ліфтинг шкіри з технологією комплексної RF-терапії ENDYMED - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

ENDYMED - це лінійка апаратів нового покоління, розроблених і запатентованих однойменною ізраїльською компанією. Як відомо, ізраїльська техніка відрізняється топовою якістю, тому застосування апаратів показує чудові результати. А це, своєю чергою, дозволяє говорити про новий підхід до RF-омолодженню за допомогою 3D-ліфтингу.

Лінійка ізраїльських апаратів ENDYMED включає ультрасучасні мультиплатформенні системи PRO і PURE 2.0. Ці універсальні платформи комплексної RF терапії постійно вдосконалюються та оновлюються, а також ефективно поєднують радіохвильову технологію 3DEEP з різними ефективними методиками: фракційним, мікроголчатим і вакуумним впливом.

Моделі ENDYMED PRO і PURE 2.0 дозволяють омолодити, підтягнути шкіру обличчя і тіла, усунути її недоліки, значно зменшити зморшки та прояви целюліту. Ефективність апаратів обумовлена ​​використанням технології 3DEEP - новітньої методики, застосовуваної в області естетичної медицини, найпотужнішої RF-технології на сьогодні.


Що таке технологія 3DEEP?

Інноваційна технологія 3DEEP ™ - це новітня методика, яка застосовується в області естетичної медицини, розроблена і запатентована компанією ENDYMED (Ізраїль).

3DEEP - єдина PF-технологія, яка дозволяє прогрівати дерму до 50-55 'C, не нагріваючи при цьому епідерміс вище 40-42' C. В технології використовується 6 одночасно працюючих незалежних генераторів, кожний з яких подає енергію на 6 електродів.

Процедура 3DEEP-ліфтингу застосовується для підвищення пружності та еластичності шкіри, підтяжки контурів обличчя, шиї та зони декольте, омолодження зон голови (чола, навколо очей, губ, вух). Такий ефект досягається без больових відчуттів і з максимальним комфортом для пацієнта.


Переваги ENDYMED PRO

ENDYMED PRO - чудова висококласна система для обличчя і тіла, яка дозволяє усувати багато естетичних проблем шкіри, використовуючи тільки одну платформу.

Апарат ідеально підходить для проведення широкого спектру процедур RF-ліфтингу, а також фракційного FSR-лікування.

ENDYMED PRO, як найефективніший апарат неінвазивної косметології, дозволяє провести корекцію лінії брів, верхніх і нижніх повік, значно зменшує «гусині лапки» і носо-губні складки. За допомогою технології 3DEEP можна підтягнути овал обличчя, усунувши «друге підборіддя», зменшити кількість і розмір пігментних плям.


Які завдання вирішує ENDYMED PRO для косметології?

  • безопераційна підтяжка шкіри;
  • істотне зменшення глибоких зморшків;
  • усунення неглибоких зморшків;
  • фракційне шліфування та омолодження шкіри;
  • згладжування рубців різного походження;
  • моделювання фігури;
  • лікування гіпергідрозу;
  • зменшення локальних жирових відкладень і проявів целюліту.

ENDYMED PRO включає 8 маніпул, які працюють з різними технологіями та зонами впливу.

 

Особливості ENDYMED PURE 2.0

ENDYMED PURE 2.0 - портативна настільна система для підтяжки шкіри обличчя, шиї та всього тіла.

Особливістю апарату є те, що ізраїльський розробник пропонує для кожного типу процедури та зони впливу оптимальні параметри, які засновані на докладних клінічних дослідженнях, але разом з цим у фахівця залишається можливість в разі потреби змінювати налаштування відповідно до запиту і поставлених завдань.

На цій платформі реалізовані три технології 3DEEP:

  1. ТС (стимулююча);
  2. FSR (фракційна);
  3. Intensif (мікроголчата).

ENDYMED PURE 2.0 з успіхом використовується для усунення рубців і стрий, мікроголчатого і фракційного омолодження, неінвазивного ліфтингу обличчя, шиї, периорбітальної зони.

На сьогодні компанією ENDYMED розроблено 7 змінних маніпул, придатних для моделі PURE 2.0.

 

Насадки ENDYMED PRO та ENDYMED PURE

Працювати з ENDYMED PRO та ENDYMED PURE легко і приємно завдяки великому діапазону насадок - маніпул, кожна з яких надає певний ефект.

1. Маніпула Intensif

Забезпечує мікроголчате ремоделювання в поєднанні з RF-впливом, покращує текстуру шкіри, зменшує зморшки, розтяжки, рубці. Насадка intensif має 25 позолочених мікроголок товщиною 300 мікронів, які стимулюють утворення нових волокон колагену та еластину. Глибина введення мікроголки в шкіру строго контрольована і залежить від оброблюваної зони, при необхідності може бути скоригована фахівцем.


2. Маніпула FSR (Fractional Skin Resurfacing)

За допомогою маніпули FSR (Fractional Skin Resurfacing) відбувається фракційне поверхневе шліфування та омолодження шкіри, поліпшується текстура шкірного покриву, розгладжуються зморшки, рубці.


3. Маніпула Shaper

Насадка Shaper дозволяє доставити 3DEEP-енергію в глибокі шари шкіри, забезпечуючи максимально ефективну дію. Застосовується для антицелюлітної пророблення живота, стегон, корекції талії, а також для усунення в'ялості шкіри на руках і в зоні колін.

4. Маніпула Mini Shaper

Як і попередня насадка, використовується для прогрівання дерми. Є найбільш ефективною при опрацюванні малих зон: декольте, шия, лінія підборіддя. Максимальна глибина прогрівання шкіри - 8 мм.


5. Маніпула Contour

Призначена для зменшення обсягів тіла, корекції фігури, лікування целюліту і зменшення стрий. Насадка поєднує 3DEEP-технологію з вакуумним масажем, що максимально ефективно впливає на процеси в організмі: активізує лімфатичну систему, стимулює мікроциркуляцію і ліполіз. В результаті застосування маніпули Contour ущільнюється дерма, що сприяє розгладженню шкіри.


6. Маніпула Small

Надає направлений вплив на в'ялу шкіру малих зон: шию, вилиці, внутрішню поверхню рук і колін.


7. Маніпула iFine

Насадка iFine забезпечує дбайливу обробку складних ділянок шкіри, таких як зони навколо очей, вух або рота.


8. Маніпула Large

Масивна насадка Large призначена для обробки великих ділянок тіла, застосовується для формування контуру тіла, зменшення об'ємів.


Результати застосування ENDYMED PRO і PURE 2.0

На відміну від багатьох інших неінвазивних апаратів, продукти компанії ENDYMED забезпечують як миттєві, так і довгострокові ефекти.

Під час процедур на апаратах ENDYMED (і відразу після них) можемо спостерігати такі зміни:

  • Добре помітний ліфтинг-ефект;
  • поліпшення гідратації, регенерація колагену та упорядкування його волокон;
  • ущільнення волокон колагену та еластину;
  • збільшення проникності судин внаслідок нагріву.

Довгостроковий результат проявляється приблизно через місяць після процедури та пролонговано збільшується в період до 3 місяців після терапії.

У цей період в організмі пацієнта відбуваються такі процеси:

  • активізується ферментна система;
  • руйнуються і виводяться з організму пошкоджені молекули колагену;
  • посилюється вироблення протеїнів, колагену, еластину;
  • активізуються процеси метаболізму.


ENDYMED - це безпечно!

Безпека процедур з використанням апаратів ENDYMED PRO і PURE 2.0 гарантована спеціальною системою контролю.

Крім того, пристрої запрограмовані для роботи з кожною окремою ділянкою обличчя та тіла. Оптимальні параметри підбиралися в результаті численних наукових клінічних досліджень.

 

Чому ENDYMED - відмінний апарат для вашої клініки?

  • Результат неінвазивного ліфтингу шкіри зберігається тривалий час, поки нові колагенові волокна залишаються пружними та цілісними. При цьому підтримують 3DEEP-процедури дозволяють пацієнтам виглядати свіжо і молодо завжди!
  • Сеанси процедур на апаратах ENDYMED 100% безпечні, відрізняються неперевершеною ефективністю та абсолютною безболісністю більшості RF-процедур.
  • Процедури не вимагають відновного періоду, тому їх можна проводити в будь-який зручний час.
  • Покупка даного апарату розширить спектр послуг вашої компанії та стане ефективною інвестицією в бізнес.
  • Мінімальні витрати на обслуговування апарату і висока рентабельність процедур.

Компанія DUSO є офіційним дистриб'ютором апаратів ENDYMED в Україні!

З питань придбання апаратів телефонуйте +38 (044) 498-98-01

Хочете дізнатися докладніше? сайт ENDYMED

Онлайн-презентація апарату

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.