×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

MICROSON PLUS: БЕЗПЕЧНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ НЕІНВАЗИВНОГО SMAS-ЛІФТИНГУ

DUSO
2 роки тому
Коментарі
Цікаве Апарати Beauty-Бізнес Косметологія Beauty-Бізнес
MICROSON PLUS: БЕЗПЕЧНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ НЕІНВАЗИВНОГО SMAS-ЛІФТИНГУ - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

Безперечно, сучасні технології надають широкі можливості для неінвазивних косметичних практик. Одна з найефективніших — це ліфтинг за допомогою сфокусованого ультразвуку високої інтенсивності (High Intensity Focused Ultrasound, або HIFU).

Сфокусований ультразвук використовують для впливу на поверхневу м’язово-апоневротичну систему, або SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System). SMAS — це сукупність фасцій, — своєрідних «торбинок», у яких знаходяться окремі м’язи.

 

Як це працює?

Схематично процес ліфтингу з допомогою сфокусованого ультразвуку виглядає наступним чином. Хвилі HIFU спричиняють нагрів тканин у точно заданій зоні на точно заданій глибині. Виникають точки коагуляції. Відбувається стягування білків, яке негайно забезпечує ліфтинг-ефект. Штучні теплові пошкодження запускають процеси відновлення, зокрема пожвавлюють секрецію колагену та еластину. Процеси змін тривають протягом кількох місяців після сеансу. Отриманий ефект за цей час посилюється.


Особливості платформи Microson Plus

Найголовніша особливість платформи Microson Plus — це її безпека.

Загалом, ультразвукові косметичні процедури й так є неінвазивними, що виключає низку проблем, пов’язаних з оперативним втручанням: наркоз, реабілітаційний період тощо. А сеанси на платформі Microson Plus є ще безпечнішими завдяки конструкції маніпул (див. наступний параграф).

Також платформа вирізняється високою точністю терапевтичного впливу. Microson Plus дає можливість проводити процедури на чітко заданій глибині з чітко заданою потужністю.

Ще одна «фішка» платформи — це універсальність. Завдяки широкому вибору картриджів апарат Microson Plus працює не тільки з м’язово-апоневротичною системою (SMAS), а й із дермальним та субдермальним шарами шкіри.

Нарешті, перевагою платформи є зручність. Вона виражається як у зручному програмному інтерфейсі, так і в ергономічному дизайні маніпул.

 

Маніпули лінійного і точкового впливу Pen та Line

Переваги платформи Microson Plus пов’язані насамперед із застосуванням маніпул, що працюють за технологією Transhole. Тоді як вплив звичайних ультразвукових випромінювачів може бути пов’язаним із неприємними відчуттями, побічними ефектами чи навіть ушкодженнями шкіри, технологія Transhole дає змогу уникнути цих проблем або значно їх зменшити.


Transhole — це інноваційне рішення, що допомагає видаляти бульбашки повітря, які виділяються з рідини у картриджі. Це дає змогу запобігти заломленню та спотворенню сфокусованої хвилі. Точно оптимізує доставку теплової енергії.

Технологією Transhole передбачено спеціальний отвір, через який більша частина бульбашок повітря виводиться назовні. Завдяки цьому маніпули Pen та Line забезпечують максимально точний і делікатний вплив на потрібні зони.

Точкову маніпулу Pen призначено для процедур на дрібних ділянках. Одночасно вона впливає лише на одну точку. Натомість маніпула лінійного типу (Line) створена для опрацювання більших зон. Під час процедури утворюється своєрідна лінія з точок коагуляції. Обидві маніпули обладнано змінними картриджами, що передбачають різні параметри роботи: глибину та потужність впливу. Як зазначалося вище, змінні картриджі дають можливість працювати не лише зі SMAS, а й із ближчими до поверхні тканинами: дермальним та субдермальним шарами шкіри.

Крім цього, маніпули Transhole мають покращену систему безпеки. Якщо картридж нагрівається до температури, більшої за 43°C, система автоматично обмежує потужність випромінювання.

 

Кому допоможе платформа Microson Plus?

На апарат варто звернути увагу клієнтів, які досягли віку 35–40 років і хочуть позбавитися від ознак старіння. Процедура рекомендується в таких випадках:

  • зморшки: поверхневі й глибокі;
  • пониження пружності шкіри обличчя та декольте;
  • тканинний птоз;
  • друге підборіддя;
  • погіршення контурів обличчя.

Також сеанси на платформі Microson Plus допоможуть при обвисанні шкіри, спричиненому різким схудненням або надмірною схильністю до набряків.

 

Протипоказання та остороги

Насамперед від використання апарату слід відмовитись, якщо клієнт нещодавно мав/мала хірургічне втручання. Проводити процедури раніше ніж через місяць після операції заборонено.

Також процедури протипоказані:

  • під час вагітності;
  • за наявності кардіостимулятора;
  • під час лікування засобами на основі ретинолу;
  • при деяких недугах: цукровий діабет, онкологічні захворювання, хвороби сполучної тканини.

Загалом, ці протипоказання є стандартними для апаратів, що працюють із використанням ультразвуку.

***

Платформа Microson Plus — це один із найефективніших неінвазивних засобів омолодження. Терапевтичний сеанс триває максимум півтори години, а результативність процедури водночас можна порівняти лише з хірургічним втручанням. Звісно, апарат не усуне сильно виражених ознак старіння, однак у більшості випадків стане розумною альтернативою операції.


Компанія ДЮСО - офіційний дистриб’ютор Microson PLUS в Україні.

З питань придбання апарату або для отримання додаткової консультації звертайтесь за номером (044) 506-77-77

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.