×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

ENDYMED 3DEEP І ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ

DUSO
2 роки тому
Коментарі
Загальне Цікаве Апарати Beauty-Бізнес Косметологія Beauty-Бізнес
ENDYMED 3DEEP І ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

Серед клієнтів українських салонів та клінік апарати ENDYMED відомі передусім як рішення для догляду за обличчям. Одначе на цьому їхні можливості не вичерпуються. Особливості технології 3DEEP та різноманіття маніпул дають змогу працювати над різними ділянками тіла.


3DEEP — що це таке і як працює?

Технологія 3DEEP — це удосконалений варіант радіочастотної, або RF-терапії (RF = Radio Frequency).

Хвилі RF проникають у шкіру і безпечно нагрівають тканини на заданій глибині. По-перше, на вплив RF одразу реагують волокна колагену, що забезпечує видимі зміни вже під час проведення сеансу. По-друге, процедура активізує вироблення нового колагену, тому з часом ефект поступово наростає. Зміцнені волокна колагену створюють своєрідний «каркас» для шкіри, роблячи її більш пружною, гладенькою та еластичною. Також нагрівання впливає на природний процес ліполізу — виведення з організму зайвого жиру. Таким чином радіочастотна терапія допомагає не лише підтягнути й омолодити шкіру, а й зменшити об’єми тіла та ліквідувати прояви целюліту.

Суттєва відмінність 3DEEP від інших радіочастотних технологій полягає в застосуванні багатополярного впливу. Створювані шістьма RF-електродами поля «відштовхуються» одне від одного, що дає змогу спрямовувати енергію вглиб шкіри. Для контролю глибини та потужності впливу застосовується складний алгоритм, який регулює взаємодію кожної пари електродів. У результаті дія спрямовується точно в «мішень», а тому кількість енергії, що проходить крізь поверхню шкіри, значно зменшується.

Менш сучасні одно- та двополярні апарати не дозволяють належним чином контролювати потік енергії, тому їх використання часто пов’язане з опіками, болем та іншими неприємними ефектами. Натомість обладнання ENDYMED є абсолютно безпечним.


Маніпула 3DEEP® Contour


Для роботи з тілом застосовується перш за все маніпула Contour, яка поєднує радіочастотний вплив із вакуумним. 

Маніпула Contour спеціально розроблена для контурування фігури, боротьби з жировими відкладеннями, целюлітом, розтяжками та атонічністю шкіри. Її ефективність обумовлена застосуванням технології 3DEEP, доповненої електронно керованою системою модульованого вакууму (ECMVTM).

Вакуумна система, захоплюючи шкіру всередину маніпули, дає змогу досягти глибини прогрівання до 26 мм і таким чином впливати на глибокі жирові відкладення. Глибока дія методу забезпечує підтягування сполучнотканинних септ підшкірно-жирової клітковини та, відповідно, ефективне розгладжування шкіри. Стимулювання фібробластів дерми спричиняє ущільнення та скорочення дерми в зоні впливу. 

Окрім допоміжної функції, що полягає в забезпеченні оптимальної глибини прогрівання, модульований вакуум виконує окрему терапевтичну роль. Його вплив уже сам по собі стимулює фібробласти, активізує секрецію колагену та ліполіз. Окрім цього, вакуум чинить лімфодренажну дію, виводячи з організму зайву рідину, продукти метаболізму та інше «сміття».

Такі особливості маніпули 3DEEP Contour дають змогу використовувати її для наступних цілей:

  • корекція талії, боків, зон живота і стегон;

  • зменшення стійких жирових відкладень на стегнах, сідницях і животі;

  • лікування атонічності шкіри, зокрема вираженого вікового птозу (обвисання);

  • відновлення якостей шкіри після вагітності або різкого зменшення маси тіла;

  • ліквідація розтяжок і проявів целюліту.

Висока точність технології 3DEEP забезпечує мінімум побічних ефектів: після сеансу на шкірі можуть з’явитися почервоніння, які минають за кілька годин. Реабілітаційний період не потрібен — пацієнт одразу може повернутися до звичного життєвого ритму.

Ще одна «фішка» маніпули Contour — це вбудована система керування:

  • температура поверхні шкіри відображається на спеціальному дисплеї;

  • регулятори потужності RF та вакууму розташовані просто на рукоятці;

  • подача енергії автоматично коригується з допомогою спеціального датчика.

За умови професійного використання маніпула 3DEEP® Contour забезпечить дивовижні результати в ремоделюванні тіла, а її використання буде максимально комфортним як для клієнта, так і для оператора.


З питань придбання апаратів ENDYMED, звертайтесь до менеджерів компанії ДЮСО (044) 506-77-77

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.