×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

ENDYBLEPH від ENDYMED

DUSO
1 рік тому
Коментарі
Цікаве Апарати Beauty-Бізнес Косметологія Beauty-Бізнес
ENDYBLEPH від ENDYMED - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

Неперевершена безхірургічна підтяжка очей забезпечує надзвичайні результати, що відкривають очі, використовуючи комбінацію двох клінічно перевірених методів лікування Endymed: підтяжка та відновлення шкіри.

Естетичні процедури все більше схиляються до неінвазивних рішень як безпечнішої та зручнішої альтернативи, а пацієнти, які мають справу з вялою шкірою та зморшками, шукають ефективні, послідовні та швидкі процедури. Процедури для підтяжки обличчя ENDYMED забезпечують ефективне відновлення колагену і підходять для всіх ділянок обличчящік, чола, очей, рота та лінії щелепи.

Періорбітальна область є однією з перших зон, де виявляються ознаки старіння; в’ялість, тонкі лінії та зморшки.

Можливості лікування обмежені через делікатну природу шкіри в цій області та проблеми безпеки, пов’язані з близькістю до очного яблука.

Попри те, що блефаропластика залишається однією з найпоширеніших косметичних хірургічних процедур, вона не є варіантом для багатьох пацієнтів через вартість, ризики, пов’язані із загальною анестезією, ризики утворення рубців і період післяопераційного відновлення.

Нехірургічні варіанти, такі як ботулінічний токсин і шкірні наповнювачі, можуть бути ефективними в правильних руках.

Завдяки багатообіцяючим результатам і високому профілю безпеки ця процедура отримала назву «EndyBleph».

Встановлено, що радіочастота є ефективною для безпечної доставки енергії в шкіру, незалежно від її кольору.

Endybleph — це комбінація радіочастот і дробових радіочастот. Радіочастота безпечно та ефективно доставляє енергію до шкіри, що спричиняє м’яке накопичення тепла. Це викликає негайне скорочення колагену («миттєва підтяжка») і стимулює природне загоєння ран, що призводить до утворення нового колагену. Радіочастота призводить до покращення структури шкіри та підтягування в’ялої шкіри. Фракційну радіочастоту можна застосувати для відновлення шкіри. Процедура дозволяє безпечно та ефективно опрацювати делікатну область навколо очей, зменшити мішки під очима та підняти верхню повіку.

Радіочастота 3DEEP проникає в шкіру втричі глибше, це набагато більш контрольоване та сфокусоване тепло, ніж будь-яка інша монополярна або біполярна радіочастота.

Маніпула iFine призначена для підтяжки та контурування, а маніпула FSR - для відновлення поверхні та глибокого об’ємного метричного нагрівання.

 

Курс із 4 процедур з інтервалом у 4 тижні залежно від стану шкіри.

Процедура:

1. контурування та ліфтинг за допомогою IFine

2. Анестезія протягом 30 хвилин

3. відновлення шкіри за допомогою FSR.

 

Комфорт пацієнта

Повністю безпечні та комфортні процедури з клінічно підтвердженими стабільними результатами, які підходять для всіх типів шкіри з дуже невеликим часом реабілітації.

Отже, Endybleph від
ENDYMED ідеально підходить для пацієнтів із менш серйозними/ранніми ушкодженнями, спричиненими фотостарінням, або тим, хто хоче уникнути або не підходить для операції.

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.