×

Ми готові допомогти вам!

Залишіть Ваші контактні дані, і ми з Вами зв'яжемося

Увійти | Реєстрація

Cryo Plus - свідоме рішення для виправданого результату

DUSO
2 роки тому
Коментарі
Апарати Beauty-Бізнес Beauty-Бізнес
Cryo Plus - свідоме рішення для виправданого результату - DUSO Створюємо beauty-бізнес для вас

Одним з найнеприємніших явищ у світі б’юті-індустрії є відмінність результату процедури від очікуваного. Клієнти лишаються невдоволеними, а до послуги виникають несправедливі, на перший погляд, претензії. Зокрема це стосується процедур, націлених на збереження чи поновлення молодості, що нині є надзвичайно популярними серед клієнток - ефект від маніпуляції ризикує бути не лише невиправданим, а й протилежним через одну неочевидну дрібницю. 

Що є причиною розчарування клієнтів? І як отримати омріяний результат та повернути молодість шкірі обличчя й тіла? 

На превелике щастя, рішення вже є.

Cryo Plus - косметологічний апарат, метою якого є постпроцедурний догляд, а додатковим ефектом від застосування - ліфтинг, отриманий в результаті задіяної кріотерапії.  Завдяки стабільній енергії охолодження Cryo Plus є ідеальним завершенням бьюті-процедур, у тому числі - як негайний догляд по закінченні косметичних маніпуляцій, а ще - засобом відновлення пружності шкіри. Також кріотерапія є вдалим варіантом позбавлення небажаних жирових ділянок шляхом, вільним від хірургічних втручань. 


Які показання для застосування кріотерапії, наданої апаратом Cryo Plus?

Першою ознакою потреби в задіянні кріотерапії методом, відповідним до технології Сryo Plus, є проведення неінвазивних, проте агресивних до глибоких шарів шкіри процедур (пілінг, радіохвильові процедури, процедури з використанням лазеру). Специфічними показаннями до використання терапії температурного впливу за використання Сryo Plus є схильна до подразнень і запалень, чутлива до агресивних чинників шкіра, купероз, розширена судинна сітка, втрата тонусу і тону шкіри, апоптоз, відновлення після пластичних операцій.

Також апарат Сryo Plus широко застосовується у якості фізіотерапії спортивних травм, усунення больового синдрому. Він впливає на вивільнення ендорфінів, пригнічує больові рецептори, стимулює розслаблення м’язів, усуваючи запалення. Завдяки використанню Сryo Plus досягається ефект вазоконстрикції, що є результатом збільшення концентрації Са2+ в клітині - це призводить до стиснення гладкої мускулатури. Протилежним до вазоконстрикції процесом є вазодилятація - тобто розширення люмена судини як наслідок розслаблення м’язів.


Технологія і принцип дії Cryo Plus 

Перегріта шкіра є надзвичайно вразливою до запалення, сухості й пришвидшеного старіння. Причинами підвищенної температури шкіри можуть бути цілком буденні й звичні речі - сонячне світло, заняття спортом, а також - косметичні процедури. Наслідки перегрітої (зокрема внаслідок проведення косметологічних процедур) поверхні шкіри, окрім схильності до запалень і передчасного старіння, - активніша секреція шкірного жиру, почервоніння обличчя, розширення пор. Тож дуже важливим є охолодження шкіри одразу по завершенні процедури. Зовнішній тепловий вплив на шкіру призводить до стимулювання ММР - розчинного у колагені ензиму, що викликає старіння шкіри і втрату пружності дерми. Отже, колаген пригнічується, і будь-які процедури, направлені на колагенову стимуляцію, матимуть ефект, відмінний від очікуваного (і, у деяких випадках, навіть протилежний) - замість омолодження унаслідок додаткового вироблення організмом колагену клієнт отримає твердий фундамент для старіння шкіри.

Cryo Plus створює умови для якісної кріотерапії, працює за принципом послідовного задіяння двох компонентів - впливу холодом і теплом. 

Отже, надзвичайно важливим є закінчення процедури (у тому числі - з омолодження) кріотерапією - маніпуляцією впливу холодом. Таким чином, рекомендованою послідовністю проведення косметичного догляду з урахуванням необхідності охолодження шкіри після проведення процедури є:

  • етап підготовки шкіри до процедури (очищення) 
  • власне процедура (наприклад, фракціонний пілінг, лазерні процедури, РФ-ліфтинг тощо)
  • етап заспокоєння шкіри 
  • завершення процедури (задля охолодження перегрітої унаслідок процедури шкіри)

Як бачимо, процедури, зокрема ті, вплив яких є умовно агресивним щодо глибинних шарів дерми, є самі по собі безперечним показанням до проведення кріотерапії.


У чому відмінність Cryo Plus від інших апаратів температурного профілю?

У той час як внаслідок контакту зі шкірою інші апарати бьюті-профілю викликають зростання температури шкірної поверхні під впливом температури тіла, Cryo Plus забезпечує стабільний рівень охолодження згідно з налаштуваннями апарата. Якщо температура дерми після процедури не знижена, вплив на епідерміс щойно після маніпуляції може мати наслідки, протилежні бажаному результату. 

Сryo Plus також є відмінним від класичного кріоліполізу (найбільш поширеної на сьогоднішній день методики видалення локальних жирових відкладень за використання впливу температур) - відсутнє вакуумне захоплення жирової складки. Саме це дає можливість проводити процедуру використання Сryo Plus на невеликих ділянках жирових “пасток” . Комбінований вплив на шкіру холоду і тепла дає потужний ефект - по черзі введені згідно з точним терапевтичним протоколом два компоненти забезпечують локальний та глибокий ефект теплового шоку.


Переваги Cryo Plus, що покращують результат проведення процедур

Регульована енергія охолодження (рівні 1-5; найбільший відповідає температурі -10 градусів Цельсія): можливість регулювати рівні охолодження полегшує методику роботи з апаратом й підвищує якість забезпеченої процедури.

Апарат можна комбінувати з процедурами, направленими на тепловий вплив - Cryo Plus сумісний із роботою інших апаратів; він закріплює результат, досягнутий за допомогою попередніх процедур температурного впливу.

Час впливу - регульований (передбачено обладнання таймером).

Варіативність опцій (можливість обрати велику маніпулу).


Результат використання апаратів Cryo Plus

За допомогою Cryo Plus гарантоване досягнення безпечного завершення процедур (у тому числі - теплового впливу) - запобігання запаленням, почервонінням і сухості шкіри, швидша регенерація і загоєння пост-процедурної ділянки. 

Одним із результатів є значне схуднення у зонах ділянки, щодо якої було застосовано температурний вплив - завдяки тепловому шоку, отриманого шкірою, досягається ефект розщеплення жирових відкладень.

Cryo Plus працює не лише на безпечний вихід із процедури, а й на забезпечення й навіть покращення очікуваного від процедури результату: технологія не перешкоджає утворенню колагену, а стимулює його, впроваджуючи процес омолодження шкіри, позитивно впливає на рівень її пружності.


Зацікавив апарат і результативність його використання? 

З питань придбання й надання додаткової інформації звертатися до менеджерів офіційноїкомпанії-дистриб’ютора в Україні - DUSO.

Схожі публікації

Соціальні медіа DUSO

Хочете першими дізнаватися про нові акції та наших заходах? Підписуйтесь! Слідкуйте за нами в соціальних мережах

Останні пости

DUSO - Створюємо beauty-бізнес для вас

Компанія ДЮСО відкриває успішні бізнес-проекти в beauty-індустрії і впевнено лідирує на ринку косметологічного обладнання та косметологічної меблів для салонів краси, SPA центрів, WELLNESS, МАНИКЮРА і ПЕДИКЮРУ, ПЕРУКАРЕНЬ.

Консалтинг ДЮСО - ми пропонуємо професійну допомогу у відкритті з нуля і «під ключ» салонів краси, перукарень, барбершопов, підприємств індустрії краси, клінік естетичної медицини і СПА-центрів.

У нашій компанії вам запропонують повний комплекс послуг - від розробки дизайн-проекту і створення бізнес-плану салону краси до комплексного оснащення вашого б`юті-центру професійним висококласним косметологічним обладнанням!

У ДЮСО запропонований широкий асортимент косметологічного обладнання: апарати для косметології, косметологічні апарати для особи, професійні апарати по догляду за обличчям і тілом, апарати для масажу, сучасні апаратні методики проти старіння шкіри, апарати для рф-ліфтингу і комплексної RF-терапії, косметологічні апарати для мікронідлінга -мікроігольчатой ​​терапії, обладнання для неінвазивної косметології, косметологічні лазери для епіляції, апарати для лазерного ліполізу, обладнання для лазерної косметолог ії, апарати для фракційного омолодження шкіри, апарати для SMAS-ліфтингу омолодження з технологією HIFU, косметологічні системи ультразвукового ліполізу, універсальні лазери IPL-терапії для фотоомолодження, апарати для кріоліполіза, апаратні технології для вакуумного масажу, системи для корекції контурів тіла, апарати кавітації, апарати кисневої мезотерапії, косметологічні комбайни для догляду за шкірою обличчя, мультифункціональні косметологічні платформи для гідропілінг, мікродермабразії, електропорації, апарати для л ица і тіла з LED (світлодіодами), апарати для іонофорезу, фонофорез і кріотерапії.

У нас ви можете купити найкраще обладнання для косметологічних кабінетів, обладнання для нігтьового салону, обладнання для подологіческого кабінету, дзеркала для салону краси, лампи лупи, інвентар для салону краси, косметологічні кушетки, інструменти для салонів краси, косметологічні столи, крісла для салонів краси, косметологічні стільчики, косметологічні візки, інструменти для стерилізації та дезінфекції, лампи для манікюру, подологіческіе крісла, крісла з ваннами для педикюру, подологіческіе крісла-ку еткі, апарати для процедур апаратного манікюру і апаратного педикюру, косметологічні кушетки з підігрівом, кушетки для масажу, засоби по догляду за нігтями і косметику для рук і ніг, косметику і доглядають кошти, що забезпечують здоров`я, захист і зміцнення нігтьової пластини

ВСЕ, що потрібно для перукарень: аксесуари для перукарень, дзеркала для перукарні, інвентар для перукарні, Барбер-крісла, мийки крісла для перукарні, обладнання для перукаря, перукарні столики, перукарський стіл з дзеркалом, професійне перукарське обладнання, стільці для перукарні, візки для перукарів, перукарні тумбочки, крісла для барбершопов

Ми є ексклюзивним представником відомих світових брендів, таких як: 

  • Takara Belmont (Японія), 
  • Gamma & Bross (Італія) виробляють обладнання для перукарень, барбершопов і салонів краси преміум і люкс-класу,
  • GHARIENI (Німеччина) - на думку Forbes Travel Guide - Gharieni Group є зразком якості і визнаний, як кращий виробник обладнання для SPA і wellness для готелів і курортів класу люкс на 2019 рік!
  • Icoone (Італія), 
  • EndyMed (Ізраїль), 
  • концерн EunSung Global - з 1995 року займається створенням, розробкою, виробництвом обладнання для естетичної медицини і косметології.
  • DIDIER Lab - розкішний бренд NAIL-індустрії з ФРАНЦІЇ,
  • BAEHR - усвідомлений вибір Подогов, це бренд професійної косметики та обладнання по догляду за ногами і руками з Німеччини.

Кожне перукарське крісло, мийка для голови або стильне дзеркало для барбершопа створені руками майстрів, захоплених своєю справою.